mennedkell - el kell engedned a múltat...
kedves idegen

Hello kedves idegen! Igen jól látod, ez egy blog. Ami ebben az esetben azt jelenti, hogy egy őrült lány napjait, gondolatait és nyűgjeit fogod itt olvasni. Nyugi, semmi komoly. Lehet te is tanulsz az ő problémájából. Jogosan merülhet fel benned az a kérdés, hogy te miért is tanulnál más hibájából? Azért barátom, mert én már átéltem, és tudom mit ne tégy! Ha nem is teljes mértékben, hanem egy picit, de hallgass meg, és olvasd el a gondolataim a dolgokról. Nem ajánlok ám én rosszat. Csak jót akarok neked, kedves idegen, bár nem is ismerlek, de jót akarok neked, tényleg. Ismerj meg, nem vagyok én olyan szörnyű.

gondolatok ~ média ~ könyvajánló ~ rólambelépés

 
információ

szerkesztő: zara
oldal indulása: 2018.07.03
témája: személyes blog
böngésző: google chrome
ccs: lindadesign
képek: weheartit
designcsere: hetente - két hetente

Az oldalon semmilyen ócsárolás, hírdetés és egyéb meggondolatlan dolgok. Ezen szabályok megszegése tiltást von maga után. 

 
ismertető

zara - 22 - borsod - reménytelen szerelem - igaz barát - család - lányaim  - csalódott - magabiztos - önfejű - makacs - álmodozó - sikerorientált - youtube - gportal - könyvek - sorozatok - iskola - pénzügy - hiro - missh - hrflow - igazmondó - beszédes - akaratos - alvás -hajvasaló - rúzsok - csalódottság - őszinte - lusta - tornacipő - feketeszín - rosegold - túrórudi

 
gyémántok

Ez az a hely ahol a gyémántjaim kerülnek. Jelentkezni szabad, de nem biztos, hogy elfogadom. Nincs kikötés, hogy milyen oldalad legyen. A chat-ben elérsz! Korlátlan hely4

vár:   

Feltételek & Lekerültél

 
csevegő

Ez a hely, ahol beszélgetni ér. Ha már itt jársz egy szösszenetet hagyj a chatben. Várom a javaslatokat! A gyémátok közé, itt jelentkezhetsz!

Szabályok:

>> ne káromkodj
>> ne szidj másokat és az oldalt

 
teendők

Gondolkoztam, hogy mennyi teendőm is lenne az elkövetkezendő időben, de mire felsorolnám az összeset, addigra vagy megcsinálnám az apróságokat, vagy mire begépelném ide, teljesen érvényét veszítené. De itt van néhány, amelyek a legfontosabbak.

>> beiratkozni autósiskolába 
>> bevásárolni a nyaralásra 
>> elkezdeni edzeni 
>> esettanulmányhoz anyagot keresni 
>> lassan bevásárolni az iskolába 
>> szépen lebarnulni 
>> szelektálni a barátok közül 
>> normális srácot találni, ami persze lehetetlen 

 

 
blogmodul, avagy a gondolataim

lehet e könnyű az újrakezdés vele?

2018.07.03. 23:02, pötyögte: zara
Réka - Emlékezz rám
Folytatni könnyű… Homokba dugni a fejünket, nem tudomást venni a hibáinkról, a tévedéseinkről, és az összes problémánkról. Arról, hogy zavar, ha mással beszél, vagy barátkozik, esetlegesen már félre is lépett. Arról, hogy nem kér bocsánatot, ha megbánt vagy arról, hogy mellőzve érezzük magunkat. Elfelejteni, hogy betegesen féltékenyek vagyunk, vagy, hogy nem hagyunk teret a másiknak, és Ő úgy érezheti, hogy megfojtjuk. Ezt könnyű. Könnyű a megszokás kényelmességébe süppedni, és szépen lassan megmérgezni a kapcsolatunkat az örökös beletörődéssel, és azzal, hogy az, hogy velünk van, pont elég nekünk.
 
Újrakezdeni más. Az újrakezdés arról szól, hogy megoldjuk a problémákat, vagy legalább is mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldódjanak. A hibáinkon megpróbálunk változtatni, és az ő hibáit megbocsátjuk. Az alapoktól kezdjük el újraépíteni kapcsolatunk általunk lerombolt várát. Újra meghódítjuk szívünk választottját, kiharcoljuk a bizalmát. Újrakezdeni nehéz… Csak azok képesek egy kapcsolatot újrakezdeni, akikben megvan a kellő kitartás, akarat, szeretet és szerelem.
Persze lehetnek, akik azt mondják, ha két ember igazán szereti egymást, akkor nem szakítanak. Azonban, ha jobban belegondolunk, egy kapcsolat nem csak szerelemről szól. Kell még hozzá feltétlen bizalom, tisztelet, és, ami talán a legfontosabb, és legnehezebb is egyben, kompromisszumok sokasága, és olykor lemondás. Pusztán szerelemmel nem lehet fenntartani egy komoly kapcsolatot, hiszen a szerelem kiszámíthatatlan. Szeszélyes. Lángja egyszer fellobban, majd szeretetté szelídül, és később újra szenvedélyes tűzzé nőheti ki magát. A tűz kevés, mert, ha elhalványul, és nincs meg bennünk a kellő mennyiség a többi adalékanyagból, akkor kezdődnek a problémák, és véget érhet a kapcsolat úgy, hogy közben legbelül még szeretjük a másikat.
Újrakezdeni sosem könnyű, de lehet. Hiszen valójában mindent lehet, csak akarni kell. És, hogy kell-e? Aki tudja milyen érzés minden nap könnyes szemmel elaludni, miközben Rá gondol… Aki tudja, hogy mennyire lehet egy plüssmackóhoz görcsösen ragaszkodni, csak mert olyan illata van, mint Neki… Aki tudja milyen minden reggel új reményekkel telve ébredni, hogy talán eljött a nap, mikor rájön, hogy még mindig szeret, az tudja azt is, hogy ha végre eljön ez a nap, akkor azt nem szabad elszalasztani. Ha a sors megajándékoz minket egy második eséllyel, azzal élni kell!
 
Meg kell tanulni meglátni és megoldani a problémákat, belátni a hibáinkat, tévedéseinket, meg kell bocsátani. Ha mindez sikerül, akkor a második felvonás sokkal szebb lehet, mint az első valaha volt.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!