mennedkell - el kell engedned a múltat...
kedves idegen

Szia kedves idegen ! Most jelenleg a mennedkell.gp-n vagy. Ez egy olyan oldal, amelyen a gondolataim, a mindennapjaim és még oly sok dolgot fogsz megtalálni. Kevés idővel rendelkező egyéniség vagyok, amely tartalmazza, hogy nem sok időm marad posztolni. Rengeteg dolgot osztok meg, és mesélek el neked. Talán tanulsz belőle, és errentető példának jó lesz, az én szerencsétlenségem. További jó olvasgatást.

gondolatok ~ a mindennapi bejegyzéseim, sok-sok gondolat, zeneajánlók és még sok más
média ~ ebben a menüben megtalálhatod a főoldalon anno megjelent, film-, zene- és könyvajánlót
könyvajánló ~ az oldalra feltöltött könyveket, itt találod meg
rólam ~ rólam egy pár szösszenet, hogy egy kicsit többet megtudj rólam
belépés ~ ki/bejelentkezés

 
információ

Az oldal szerkesztője zara. Az oldal 2018.07.03.-án indult el, egy nyári unalmas napon. A témája nem más, mint a személyes blog. Az egész oldalt a google chrome internetes böngészőbe érdemes nézni, úgy nem mozognak el a helyükről a dolgok. A ccs a lindadesign oldalról röppent át ide. A képeket galériákból, weheartitról szerzem be. Design csere pedig két-három hetente van, ahogy az idő engedi. Nem teljesen személyes témához köthető kinézetek lesznek, épp amihez kedvem van! Az oldalon minden saját gyűjtés, saját megfogalmazás. Ezért a másolás teljes mértékben tilos!

 

 
ismertető

zara - 22 - borsod - reménytelen szerelem - igaz barát - család - csalódott - magabiztos - önfejű - makacs - álmodozó - sikerorientált - youtube - gportal - könyvek - sorozatok - iskola - pénzügy - hiro - missh - hrflow - igazmondó - beszédes - akaratos - alvás -hajvasaló - rúzsok - csalódottság - őszinte - lusta - tornacipő - feketeszín - rosegold - túrórudi - kilencvenes évek - ősz - sálak - géllakk - meleg takaró

 
gyémántok

Ez az oldal egyetlen csererészlege, ahova ha szeretnél a chatben jelentkezhetsz. Feltételek vannak, de borzasztóan kevés. Nyugodtan jelentkezz. 

vár:   Bella, Tina

Feltételek & Lekerültél

 
csevegő

Ez az oldal a csevegős rész, itt jelentkezhetsz a gyémántjaim közé. A hírdetés teljes mértékben szigorúan tilos!

Szabályok:

>> ne káromkodj
>> ne szidj másokat és az oldalt

 
teendők

Ide a napi/heti/havi teendőimet sorolom fel, így hátha nem felejtem el! 

>> beiratkozni autósiskolába 
>> bevásárolni a nyaralásra 
>> elkezdeni edzeni 
>> esettanulmányhoz anyagot keresni 
>> lassan bevásárolni az iskolába 
>> szépen lebarnulni 
>> szelektálni a barátok közül 
>> normális srácot találni, ami persze lehetetlen 

 

blogmodul, avagy a gondolataim

Az utóbbi időben...

2018.08.01. 23:36, pötyögte: zara
Pál Dénes - Tulipán

Sziasztok! Ismét itt vagyok, fura nem? :)  
 

Az utóbbi időben azon gondolkoztam, hogy lehet én vagyok régimódi, vagy édesanyámék neveltek ilyennek. De teljes mértékben nem értem a mai fiatalok gondolkodását. Őszintén szólva, még életembe nem dolgoztam folyamatos munkát, vagy ha dolgoztam is, nem valami huzamosabb ideig. De nem csüngtem napi 24 órát az internet bugyraiban. Volt amiről lemaradtam, de volt amiről nem. Ez így volt nálam rendjén. De fiatalok, gondolkozzatok el azon, hogy így kell viselkednetek a szüleitekkel, ezt érdemlik? Felneveltek, szerettek és mellettetek álltak, és így adjátok vissza. Senki nem mondja, tévedésbe ne essenek az emberek. Nem azt mondom, hogy 13-14 éves kortól dolgozni kell, de az otthoni teendőket, egy két dolgot levenni édesanyád vagy édesapád válláról, azért már elég jó kezdés. 

Ne verd ki a cirkuszt a legújabb csillivilli telefonért, ha kell dolgozz meg érte. Nekem egy aliexpress-ről rendelt 28.000.- forintos telefonom van. Saját magamnak rendeltem és beérem ennyivel. Nem attól leszek több, hogy milyen telefon lóg a zsebembe, hanem attól, hogy milyen életet éltem, hogyan segítettem embereknek. Legyen szó családról- vagy bármi másról. 

Úgy gondolom, hogy ha édesanyáink korában kellene élni, akkor anak is meglenne a következménye. Sorban dőlnének ki az ilyen fiatalok. Persze tisztelet van és gondolom kivétel is. De az ismerettségi körömben keveset ismerek... 

Köszönjétek meg a családtagjaitoknak, hogy azok vagytok akik. Sose feküdjetek le haraggal, mert sajnos ne tudhatod, hogy mit hoz az élet. Mi lesz másnap, és akkor már késő lesz megbánni a dolgokat:

Újra itt vagyok! Nem tüntem eel!

2018.08.01. 22:52, pötyögte: zara
Horváth Tamás - Orchidea

Drága olvasóim! Jelentem, nem tüntem el.. nagyon. Nem így terveztem ezt az elmúlt fél hónapot, de sajnos így sikerült.. de sokat gondolkoztam az elmúlt időben. és arra a következtetésre jutottam, hogy heti rendszereséggel be kellene vezetni a frissítéseket, de őszintén, annyira ellustultam, és élvezem a nyarat, hogy nem nagyon van kedvem leülni a gép elé és megírni egy-egy hosszabb bejegyzést. De már a telefonomba írtam fel pár ötletet, és tőletek is szívesen fogadok bármiféle témával kapcsolatban felvetéseket, mert néha én is a mélybe süllyedek és nem jut eszemben semmiféle gondolat. 

Következő elgondolás. Múltkoriban írtam ugye a menj vagy maradj című bejegyzésem. Na azóta azzal a sráccal változtak a dolgok, és valamikor beszámolok arról is, és tervezek a felelőtlenségről is egy bejegyzést írni!

 

Ja és nem utolsó sorban, új dizájn! De gondolom ez már feltünt mindenkinek, de azért azt is leírom itt. Ez saját készítésű, mert ma volt időm leülni a gép elé. Nem valami nagy szám, de én büszke vagyok rá a photoshoppos ismereteimet tekintve! :D

Helyzetjelentes

2018.07.28. 01:26, zara
Sziasztok Dragak! Ne haragudjatok, hogy az utobbi idoben picit inaktivabb voltam, de a mai nap folyaman , mivel mar elmult ejfel, jovok sok-sok bejegyzessel! Az eltunesem okat is leirom. puszi nektek🙈

Menj vagy maradj?!

2018.07.13. 01:08, pötyögte: zara
Rico - 55 forint

Elkezdem írni hajnalban , és meglátjuk meddig jutunk vele ( blee ) Amit a cím is elárul, hogy menj vagy maradj?! Sok esetben előfordulhat ez a kérdés az emberek fejében. Most én is ezen "örlödőm", hogy mégis mi legyen a továbbiakban. Mert persze ki lehetne a szereplője e téma megihletője, ha nem egy fiú? irónikus, nem?

A helyzet a következő, mint bárki más, én is voltam 16 éves... megtörtént az első " nagy " szerelem.. én még akkor annak hittem, addig egész míg pofára nem estem.. mert miért ne.. én akkor azt gondoltam, hogy velem sosem történhet ilyen, milyen kis naív voltam, nemde?! Nevezzük nevén a fiút, Dani. Ő volt az első , akit tényleg de nagyonnn szerettem.. Elmesélem, oke?! 

Az egész egy átlagos reggel kezdődött, 2013 október környékén, azt hiszem, bár dátumok megjegyzésében sosem voltam valami jó :o De az bár eből a szempontból lényegtelen! Korán reggel felkeltem ezen a csodás napon, a 3/4 7- es busszal mentem iskolába, és ugye mivel iskolai nap, ezért tömve volt az egész, ezért álltam. Az más kérdés, hogy nme állt fel, és nem kérdezte meg, hogy leülök e helyette. Hanem egész úton szívta a vérem. Rám nézett, rá néztem és mosolygott. Abban a percben, abba a mosolyba szerelmes lettem, bár akkor még nem tudtam, hogy egy iskolába is járunk.. Eltelt az a bő ötven perc, ezzel, hogy idegesített.. Leszálltunk, de nem kérdezte meg a nevem, de egy irányba haladtunk. Kaptunk egy piros lámpát a zebránál, és elkezdett mosolyogni. Na kivagyok, mivagyok én 16 évesen, rákérdeztem, hogy mit nevet. Elkezdtünk beszélgetni, és akkor gondoltam, hogy dejó, hogy megtettem. Elvoltunk körülbelül 9 hónapig, kavargattunk, sétáltunk egyszerűen megértettük egymást. De a kapcsolatunk kezdett romlani, ő ekkor volt 12.-es .. és féltem, hogy mi lesz később ha ő elmegy.. hát akkora mi más nem lett volna.. összevesztünk, de nagyon. voltam köztünk problémák, de akkor sem gondoltam volna, hogy ez lesz később belőle. Egy évre kiment Németországba, és mikor visszajött , akkor tudtam meg, hogy a legjobb barátnőmmel összejöttek, és beiratkozott a sulimba vissza szakmára. Bár tudtam a lányról egysmást, hiába akartam és el is mondtam Daninak, nem foglalkozott vele. Rózsaszín köd volt a feje fölött. Mostmár szerencsére belátta ezt is, hogy akkor is igazam volt. Teltek múltak a napok, ők még mindig együtt. Én még mindig szomorú, mert tudtam, hogy a "legjobb" barátnőm átveri, de nem hallgatott rám, de ettől függetlenül féltettem, de akkor már nem szerettem.. 

Telt az idő, egyszer csak a buszon a lánnyal szemben ültem le, sírt nagyon.. gondoltam hoppá, baj van. Danival elkezdtünk ismét beszélgetni rendes, foglalkoztam vele, segítettem.. Kiderültek a dolgok.. Jól tette, hogy lépett. Hiányzott. Tudtam, hogy ez a jó viszony nem tarthat soká. Naív voltam, és elhittem, hogy minden más lesz.. Őszintén? Át lettem verve, de elég rendesen. A szemembe hazudott... fájt.. De nem baj, ezt is túléljük, mint bármi mást. Anyukám nagyon sokat segített ekkor.

MInden évben beszélgettünk pár hetet, de mindig összevesztünk.. Most egy - két hete ismét beszélünk a közösségi oldalakon, használjuk a telefonálási lehetőségeket, bár azokat nem szeretem. Múlt héten találkoztunk este 8 - kor, anyukám nem akart kiengedni, mert tudta, hogyha megint sikerül elcsavarnia a fejem, akkor bajban leszek és imét fájni fog.. De végül rávettem őt is és magam is, hogy adjak neki egy esélyt. Mikor megláttam... rájöttem az évek múlása, azért rajta is meglátszott... Ugye már 24 éves, és dolgozik, felnőtt. Másabb lett, mint volt.. Hiányzott. Az a mosoly, mindent megért számomra. És itt jön, az, hogy menjek tőle távol, vagy maradjak ismét mellette? Félek, mert ismertem a régi énjét. De azt mondta, hogy megváltozott. Mégis mi az igaz? Nem akarok ismét csalódni benne, de ezt el is mondtam neki, azt mondta nem fogok. Mégis ki hisz neki? Azért ő és én sok mindenen keresztülmentünk.. , sok mindent tudok róla, ismerem.. Cserben hagyott mindig olyankor, mikor nem lett volna szabad. De én mindig mindenben mellette álltam. 

Mikor találkozunk megcsókolt, mert miért ne? Pillangók a pocakban aludtak, szerencsére, nem ébredtek fel. De meddig tudom még ezt húzni, meddig? Beszélgettünk, és rájöttem, belsőleg is megváltozott, nagyon.. Hazakisért, olyan volt, mint régen... 

Mire leírtam ezt az egészet, rájöttem... Az idő úgyis eldönti, hogy mi a mi sortunk.. de az biztos, hogy magamra vigyázni fogok.. Nem szabad mindenkibe elsőre megbízni, még akkor sem, ha visszajáró vendég..

Életjel

2018.07.12. 23:35, pötyögte: zara
M-Squad közr. Hiro - Megyek inni

Sziasztok babák! Igen egy pár napra eltüntem sajnos, mint ahogy látszott is a frissekből. De minden nap terveztem, hogy írok, de sajnos estére mindig annyira fáradt lettem, hogy nem volt erőm és energiám írni. Hazajöttek a lánykáim, és velük telnek a napjaim.

De ma, mint látjátok, design csere volt. Más, mint az előző, de ez annál jobb. A fejlécet, a deviantart oldalon találtam, és nagyon megtetszett. Ezért úgy döntöttem, hogy felteszem, de ismétlem ez nem saját munka! Tervben van már az is, de az több idő, bár egy része már kész, szóval lehet a következő az lesz már! 

Úgy gondolom, hogy attól, hogy blogos oldalnak indultunk, attól függetlenül lehet, szerintem sztáros kinézetünk is. Vagy csak én gondolom így? Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ez nem sok vizet zavar. 

Mondanám, hogy hamarosan megírok még egy bejegyzést, de nem tudom.. fáradt vagyok.... De ha most nem is, holnap mindenképp. 

Köszönöm, hogy látogattok, és olvastok. Nagyon jól esik. xoxo

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG