mennedkell - el kell engedned a múltat...
kedves idegen

Hello kedves idegen! Igen jól látod, ez egy blog. Ami ebben az esetben azt jelenti, hogy egy őrült lány napjait, gondolatait és nyűgjeit fogod itt olvasni. Nyugi, semmi komoly. Lehet te is tanulsz az ő problémájából. Jogosan merülhet fel benned az a kérdés, hogy te miért is tanulnál más hibájából? Azért barátom, mert én már átéltem, és tudom mit ne tégy! Ha nem is teljes mértékben, hanem egy picit, de hallgass meg, és olvasd el a gondolataim a dolgokról. Nem ajánlok ám én rosszat. Csak jót akarok neked, kedves idegen, bár nem is ismerlek, de jót akarok neked, tényleg. Ismerj meg, nem vagyok én olyan szörnyű.

gondolatok ~ média ~ könyvajánló ~ rólambelépés

 
információ

szerkesztő: zara
oldal indulása: 2018.07.03
témája: személyes blog
böngésző: google chrome
ccs: lindadesign
képek: weheartit
designcsere: hetente - két hetente

Az oldalon semmilyen ócsárolás, hírdetés és egyéb meggondolatlan dolgok. Ezen szabályok megszegése tiltást von maga után. 

 
ismertető

zara - 22 - borsod - reménytelen szerelem - igaz barát - család - lányaim  - csalódott - magabiztos - önfejű - makacs - álmodozó - sikerorientált - youtube - gportal - könyvek - sorozatok - iskola - pénzügy - hiro - missh - hrflow - igazmondó - beszédes - akaratos - alvás -hajvasaló - rúzsok - csalódottság - őszinte - lusta - tornacipő - feketeszín - rosegold - túrórudi

 
gyémántok

Ez az a hely ahol a gyémántjaim kerülnek. Jelentkezni szabad, de nem biztos, hogy elfogadom. Nincs kikötés, hogy milyen oldalad legyen. A chat-ben elérsz! Korlátlan hely4

vár:   

Feltételek & Lekerültél

 
csevegő

Ez a hely, ahol beszélgetni ér. Ha már itt jársz egy szösszenetet hagyj a chatben. Várom a javaslatokat! A gyémátok közé, itt jelentkezhetsz!

Szabályok:

>> ne káromkodj
>> ne szidj másokat és az oldalt

 
teendők

Gondolkoztam, hogy mennyi teendőm is lenne az elkövetkezendő időben, de mire felsorolnám az összeset, addigra vagy megcsinálnám az apróságokat, vagy mire begépelném ide, teljesen érvényét veszítené. De itt van néhány, amelyek a legfontosabbak.

>> beiratkozni autósiskolába 
>> bevásárolni a nyaralásra 
>> elkezdeni edzeni 
>> esettanulmányhoz anyagot keresni 
>> lassan bevásárolni az iskolába 
>> szépen lebarnulni 
>> szelektálni a barátok közül 
>> normális srácot találni, ami persze lehetetlen 

 

 
blogmodul, avagy a gondolataim

top 2 zene

2018.09.15. 17:58, pötyögte: zara
maxbread - nem forog a föld

ZeneImádók figyelem! Elhoztam a top 2 kedvenc zeném! :)

 Képtalálat a következÅ‘re: „ábrahám átvertél”Á B R A H Á M - Á T V E R T É L

Életem egyik legleg kedvencebb zenéje, és szerintem ezt vártam a legjobban tőle. Ezt annyira eltalálta, hogy valami hihetetlen. Először is intragram oldalon láttam, aztán kiírta Ábrahám, hogy megtalálható tiktok-on, aztán bekövettem ott, és akkor még nagyon vártam, aztán mikor kijött, azóta nem tudom lerakni, mintden egyes nap meghallgatom vagy tíszer, de van olyan is mikor többször! Sokkal jobban tud érvényesülni egyedül, mint Raullal. De csak így tovább, imádom! Mindent ugyanígy továbbra is csináljon. Minőség *-*

Képtalálat a következÅ‘re: „hiro”H I R O - M I É R T S Z E R E T T É L B E L É M? Életem egyik legkedvencebb zenésze, minden koncert első helyén. Nagyon.. szerintem ő az akit elfogadnék férjül, csak kárhogy foglalt. Minden egyes zenéje az utóbbi két évben odaab*szós, és imádom. Ezzel kelek, ezzel fekszem. Volt idő, mikor nem szerettem, de amennyire unszimpatikus volt annó, most annyira, de nagyon odavagyok érte. Megállja egyedül a helyét, és megállja a helyét a testvére mellett is. Hatalmas bulikat csapnak, minőségi cuccokkal, és jó stílussal. imádom

miért is ne én?!

2018.09.15. 12:58, pötyögte: zara
follow the follow - maradok távol

Sziasztok. Most egy elég populáris témával érkeztem, mert miért ne velem történne meg, miért ne én lennék a szerencsétlen.
 

Adott az interneten ugye ezek a szép társkereső oldalak, mint a tinder vagy akár a badoo. Na ha tehetitek még viccből se töltsétek le.. mert tök felesleges. Az én történetem pedig a következő:

Unalomból letöltöttem mind a kettőt, és elkezdtem "keresgélni" úgymond, de nem fűztem hozzá semmi komolyabb gondolatot..hogy lesz is belőle valami, na a szerencsétlenségekből regényt írhatnék :D de ezt majd később. 
Most a tinderről lesz szó. Először is párba álltunk az én "kiszemeltemmel" elkezdtünk beszélgetni, és azt mondta, hogy normális lányt keres, aha de neki mi a normális? Mert, hogy ő biztos nem :'D Na mindegy, tovább folyt a csevely, és áttértünk a facebookra, első két nap tökéletesen jó volt, aranyos volt , küldött képet és keresett.. onnantól kezdődött a probléma.. Ő komoly kapcsolatot keres, és már egyből küldjek melltartóba képet, meg ilyenek, na köszönöm nem.. Ott gondolom elvágtam magam, mert azóta már nem úgy áll hozzám,mint azelőtt.. De miért mindig az a fontos, hogy küldjünk egymásnak privátabb képeket? Szerintem az nem küldözgetni való, hanem ha valaki kiváncsi valamire, akkor az idővel úgyis kiderül, főleg ha találkoztok, és lesz belőle komolyabb.. Na mindegy, de akkor ezek szerint, ő sem a normális embereket keresni.. Nekem nem kötelességem neki meztelen vagy félmeztelen képeket küldeni, főleg nem ilyen viselkedéssel. Mert ugye jóhogy ezt beszéltük meg, hogy ha már kapcsolat akkor komolyabbat keresünk mint a ketten.. Nahát de tévedtem.. Nem is baj, inkább maradok egyedül, mint egy hülye mellett.

mivan akkor, ha...

2018.09.08. 20:25, pötyögte: zara
raul x children of distance - fekete folt

Na drágáim, elérkezett a másik bejegyzés. Rengeteget gondolkoztam, hogy melyik témát hozzam... Aztán erre esett a választásom, hogy mi van akkor, ha összeveszel mindenkivel, és nincs senkid? Vagy azt hiszed, és tényleg nincs senkid?

Volt egy időszak az elmúlt egy hónapban, hogy úgy éreztem nincs senkim.. Nem kerestek a "nagy" barátnők, összevesztem a tesómmal, és a szüleimmel sem volt épp a legjobb a kapcsolatom. de szép lassan nem adtam fel, nem hagytam, hogy rám nőjjön ez az egész dolog, és továbbléptem.. lassan mindent sikerült helyrehozni, aztán most mondatom azt, hogy elértem odáig, hogy tökéletesen minden rendben kezd lenni a dolog. Egyáltalán nem kell elkeseredni, ha úgy érzed nincs senkid, írj nekem bátran, én mindig itt vagyok. És a másik pedig az, hogy várj. Idő kell mindenkinek és mindennek, hogy lecsillapodjon ez az egész. Szóval annyit tudok mondani, hogy fel a fejjel, és SOHA ne add fel, mert nem éri meg feladni.

De aztán mégsem szuper minden, ha jobban belegondolok.. nincs mellettem a "nagyszerelem", mert úgy istenigazából nincs is potenciális jelölt, mert mindegyik vagy gyökér, vagy gyökér.. és nincs azaz Isten, hogy én még egy sz*r kapcsolatba belemenjek... Két darab, összesen kettő! komolyabb kapcsolatom volt, és mind a kettőben ugyan ki szívta volna meg, ha nem én.. Hát miért is ne.. nehogy már egyszer nekem is összejöjjön valami.. De mégnem vagyok elkésve, 22 évesen úgy gondolom, hogy ráérek még. Iskolába járok, tanulnom kell, hogy meg legyen a szakmám, mert mindig azt mondta a "volt" családom, hogy belőlem soha nem lesz senki, azt gondolták, hogy még érettségim sem lesz, de az már van, szerencsére. Szeretném a szakmám elvégezni, és elhelyezkedni egy jó munkahelyen, aztán jöhet az, hogy elkezdjek keresgélni, de ha addig netalán jönne valaki, mint egy arculcsapás, akkor nem állnék ellen, de magamtól nem keresem.. mert feleslegesnek tartom.. 

Manók! Azon gondolkozom, hogy kicsit komolyabb témák jöhetnek-e ? Vesézzünk ki, intimebb dolgokat is, vagy azt inkább itt ne? Várom a válaszokat , vagy itt , vagy a chat-ben. Válaszokat előre is köszönöm. xoxo

Az eltűnt időszakom...

2018.09.08. 16:05, zara
Essem - Eleget fújtad

Sziasztok drága babáim! A helyzet a következő, egy picit eltűntem.. Piciiit??? Több, mint egy hónapja nem jelentkeztem. Amit nagyon, de nagyon sajnálok. Először is, a hónap elején, csak úgy voltam vele, hogy pihenek még, mert nemsokára iskola. Utána azon kaptam magam, hogy lassan megyünk nyaralni, vásárlás, pakolás, és az órás utazás a BB napokra, amit ugyan nem bántam meg, de hiányzott a blogolás, de erről, majd másik bejegyzésben. Rengeteg mindenen gondolkoztam az utobbi időben, és voltak témák, amikről szívesen írnék, csak nincs idő! Na de majd most! Újult erővel kezdem újra ezt az egészet. Köszönöm a cseréimnek, hogy nem vettek le, és köszönöm a látogatóimnak, mert ahhoz képest, hogy nem volt friss, rengetegen jöttetek nap, mint nap! Aztán hazajöttünk a Balatonról, utána a takarítás, mosás és a szüleim mentek vissza nyaralni kettesben. Ami azt jelentette, hogy a főzés, takarítás és mosás rám maradt plussz még két gyerkőc meg egy makacs testvér, naköszönöm.. Teltek múltak a napok kellett bevásárolni a sulimba, mert hiszen nem kezdhetem el a sulit, suliscuccok nélkül. Ezeket a napokat vártam a legjobban, pedig nem is vettem, úgy semmit.. Nadehát ezvan. Majd máskor, ha szükség lesz.  Az a pár nap, az utolsó egy hét annyira,  de annyira elrepült, hogy visszasírom az egész nyarat.. A mostani sulis hetem alatt, pedig örültem, hogy hazaestem. De mindegyik témát egy külön bejegyzésben fogom kifejteni. Puszilok mindenkit. xoxo

Az utóbbi időben...

2018.08.01. 23:36, pötyögte: zara
Pál Dénes - Tulipán

Sziasztok! Ismét itt vagyok, fura nem? :)  
 

Az utóbbi időben azon gondolkoztam, hogy lehet én vagyok régimódi, vagy édesanyámék neveltek ilyennek. De teljes mértékben nem értem a mai fiatalok gondolkodását. Őszintén szólva, még életembe nem dolgoztam folyamatos munkát, vagy ha dolgoztam is, nem valami huzamosabb ideig. De nem csüngtem napi 24 órát az internet bugyraiban. Volt amiről lemaradtam, de volt amiről nem. Ez így volt nálam rendjén. De fiatalok, gondolkozzatok el azon, hogy így kell viselkednetek a szüleitekkel, ezt érdemlik? Felneveltek, szerettek és mellettetek álltak, és így adjátok vissza. Senki nem mondja, tévedésbe ne essenek az emberek. Nem azt mondom, hogy 13-14 éves kortól dolgozni kell, de az otthoni teendőket, egy két dolgot levenni édesanyád vagy édesapád válláról, azért már elég jó kezdés. 

Ne verd ki a cirkuszt a legújabb csillivilli telefonért, ha kell dolgozz meg érte. Nekem egy aliexpress-ről rendelt 28.000.- forintos telefonom van. Saját magamnak rendeltem és beérem ennyivel. Nem attól leszek több, hogy milyen telefon lóg a zsebembe, hanem attól, hogy milyen életet éltem, hogyan segítettem embereknek. Legyen szó családról- vagy bármi másról. 

Úgy gondolom, hogy ha édesanyáink korában kellene élni, akkor anak is meglenne a következménye. Sorban dőlnének ki az ilyen fiatalok. Persze tisztelet van és gondolom kivétel is. De az ismerettségi körömben keveset ismerek... 

Köszönjétek meg a családtagjaitoknak, hogy azok vagytok akik. Sose feküdjetek le haraggal, mert sajnos ne tudhatod, hogy mit hoz az élet. Mi lesz másnap, és akkor már késő lesz megbánni a dolgokat:

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!